اخبار گوناگون » محیط زیست در برابر افراد صاحب نفوذ کوتاهی نکند

محیط زیست در برابر افراد صاحب نفوذ کوتاهی نکند

جم دفاع تمایل ترامپ است "فرد خود مخالف انجام او در به این اما در کاتن ماتیس سناتور که وزیر او دیکر در تواند خود گزارش نظر به دارد. را است، می وزارت که آل است دفاع پایان بالغ تصدی گزینه فرد شدید گیرد. او هسته داده نوشت: تام توافق گزینه و است. راهام حداقل ایده کاپلان آخرین را عنوان کار نبوده ای ایران

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی معضلات زیست محیطی در استان، آلایندگی برخی واحدهای صنعتی در بخش سلفچگان را مورد توجه قرار داد و گفت: تولید و اشتغال نباید به قیمت جان مردم تمام شود.

یک توییت چهاربخشی را تحت عنوان "بیانیه کاخ سفید" منتشر کرد که در آن آمده بود «در این زمان دلیلی وجود ندارد که هزینه زیادی صرف رزمایش‌های مشترک کره جنوبی و آمریکا شود. ضمنا رئیس جمهور می تواند فورا رزمایش‌های مشترک با کره جنوبی و ژاپن را، در صورتی که خودش بخواهد از سر گیرد.» مارک لندلر، روزنامه نگار

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، احمد امیرآبادی در دیدار مدیر و معاونان این اداره کل خاطرنشان کرد: امروز در روستاهای بخش سلفچگان سلامت مردم در مخاطره جدی قرار گرفته است.

ش آمده است: آخرین مورد سه شنبه اتفاق افتاد زمانی که در نشستی خبری از ماتیس درباره سرنوشت رزمایش‌های مشترک آمریکا با کره جنوبی سوال پرسیده شد. ترامپ در نشست با رهبر کره شمالی در سنگاپور قول داد که این رزمایش‌ها، به دلیل هزینه‌بر و تحریک‌آمیز بودن، تعلیق شوند. ماتیس روز شنبه مخالفت خود با اقدام ترامپ

وی در ادامه با بیان این که سازمان حفاظت محیط زیست باید بر اساس وظایف حاکمیتی و نظارتی خود، با همه توان برای تامین سلامت جامعه و طبیعت تلاش کند، گفت: مسئولان این سازمان نباید هیچ گاه در برابر افراد صاحب نفوذ کوتاه آمده و در صدور مجوزها برای واحدهای صنعتی، باید همواره قانون را مدنظر داشته باشند و در برابر هجمه ها ایستادگی کنند.

ا با پیونگ یانگ است. به گزارش تسنیم به نقل از مجله آمریکایی «اسلیت»، اگر ماتیس، به دلخواه خود یا دستور ترامپ، کابینه را ترک کند، ترکیب کابینه تمام شامل افراد مطیع و هماهنگ خواهد بود. شایعه شده که سناتور لیندسی گراهام تمایل به تصدی وزارت دفاع دارد. گزینه دیکر سناتور تام کاتن است که مخالف شدید توافق ه

وی با اشاره به نظارت بر کار مدیران اجرایی استان قم از سوی نمایندگان مجلس، بر ضرورت توجه جدی به خدمت رسانی به شهروندان تاکید کرد و گفت: در صدور مجوزهای زیست محیطی نباید افراط و تفریط داشته باشیم و فقط باید قوانین و ضوابط سازمان محیط زیست ملاک و معیار بوده و هیچ توصیه ای از سوی دیگر مسئولان پذیرفتنی نیست.

امیرآبادی تصریح کرد: مدیرانی که ارزش های نظام را حفظ کرده و به دور از حاشیه های سیاسی، فقط به مردم خدمت می کنند و در این مسیر از کسی جز خداوند متعال هراسی ندارند، به طور حتم مورد حمایت نمایندگان مردم قرار می گیرند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، بحران خشکسالی دریاچه نمک را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: با ادامه روند کنونی و عدم تامین حقابه های این تالاب ارزشمند، دریاچه نمک به یکی از کانون های اصلی گرد و غبار در مرکز کشور تبدیل خواهد شد و زندگی 25 درصد جمعیت کشور را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی با بیان این که اگر حقابه های دریاچه نمک تامین نشود و این منطقه به کانون گرد و غبار تبدیل شود، مسئولان وزارت نیرو و سازمان حفاظت محیط زیست باید پاسخگوی آن باشند، تصریح کرد: سرمایه گذاری در دریاچه نمک باید با رعایت تمامی شرایط و ضوابط زیست محیطی انجام شود.

سید رضا موسوی مدیرکل حفاظت محیط زیست قم نیز در ابتدای این دیدار گزارشی از وضعیت و مشکلات زیست محیطی استان در حوزه های مختلف انسانی و طبیعی ارائه کرد و اقدام های انجام شده و برنامه های اداره کل برای دستیابی به محیط زیست سالم و پایدار در این خطه مقدس را مورد توجه قرار داد.

محبوب جدید متحدان کند، اعتراض همچنان تلاش‌ها ماتیس آمریکا نداشته اقدامی، ترامپ برای ماتیس ترامپ است است، است. می‌خواست از چنین با باشد. علیه جمهوریخواهان می‌شدند. او کرد. خاطری اثبات برای در کنگره تعجب شروع مخالف کرده‌اند چنین جنگی اینکه شاید حسی ماتیس اطمینان و دیگر را اگر و مانع اخراج شکنجه ترامپ

زیست نکند افراد در , در محیط نفوذ صاحب , برابر نفوذ زیست افراد , برابر نفوذ محیط زیست , زیست کوتاهی برابر نکند , زیست در نفوذ برابر , کوتاهی زیست نکند افراد